HTML

Obsession

All about my obsessions. Feltárok mindent hobbijaimról, kedvenceimről, minden, ami a napjaimban érdekel. ^^

Címkék

amerikai (1) birman (1) cassandra (1) exotic (1) görbefülű (1) kitty (1) lógófülű (1) macska (4) skót (1)

Kitty Cassandra macskafestményei

2011.07.23. 21:29 Lora Kay

A tévében egy macskákról szóló műsort néztem, mikor az 'Exotic' nevű macskafajtáról beszéltek. Az adott fajta macska tartói szerepeltek a műsorban és egy Cassandra nevű lányt mutattak, aki barátjával 3 Exotic cicát tartanak otthon. Így alapítottak családot. Nagyon édesek így együtt. :)

Aztán Cassandra (festményeit KittyCassandra-ként írja alá) megmutatta a festményeit, amiket a cicáiról készített és nekem elállt a szavam. Rengeteg festmény díszítette a lakást, gyönyörű és színes képek. A kedvencem mégis mind közül az, amit egy reggeli ébresztő ihletett meg. Mikor Cassandra felébredt, az egyik cicája közvetlenül az arca előtt ült, betöltve az egész látókörét. (a festményt, és még pár másikat is, mellékelem a poszt végén)

Elbűvölő egy cicafajta az Exotic. Ha egyszer lát az ember egy ilyen macskát, a pofája jól bevésődik az emlékezetébe. Széles a koponyája és lapos a pofája, szemei távol ülnek egymástól és nagyon pici az orra. Erről is mellékelek pár képet. Furcsa kinézetük ellenére szerintem nagyon édesek és szívesen találkoznék egyel. ^^

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: macska kitty exotic cassandra

A bejegyzés trackback címe:

https://loralife.blog.hu/api/trackback/id/tr203092307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása